Syng din vrede, syng din glede!

HiRes

De fleste av oss har fra barndommen av lært å tie stille og dempe følelsene våre enten vi var leie oss eller glade. Vi skulle alltid være snille og greie. Vi manglet et trygt sted eller en trygg måte å uttrykke følelsene våre på, og vi lærte aldri hvordan.

Syng din vrede, syng din glede! kan du uttrykke akkurat hvordan du har det – helt usensurert og uten å måtte røpe detaljer om deg selv. Vi bruker toning (vokaltoning), improvisasjon, sang, bevegelse, rytme og mindful acceptance for å uttrykke oss og slippe oss selv fri. Her behøver du ikke være flink til å synge, men kan bli det, om du ønsker det.

2073969_HiRes

Våren 2013 tilbys kurset på Sacred Fire, Senter for healing og selvutvikling, Waldemar Thranes g 5, 2. et. (bussholdeplass St. Hanshaugen).

Kurset på Sacred Fire, Senter for healing og selvutvikling, Waldemar Thranes g 5, 2. et., går hver torsdag kveld kl 18:00. Det er mulig å melde seg på enkeltkvelder eller for hele sesongen.

Kurset består av to deler:

  • A-delen: Øvelser i toning (vokaltoning), improvisasjon, sang, bevegelse, rytme og mindful acceptance.
  • B-delen: Individuelt arbeid i gruppe. Et begrenset antall kursdeltakere som ønsker å synge / fremføre en sang og få tilbakemelding / veiledning, får anledning til dette. Det er ingen plikt, og man må ikke kunne synge “pent” for å kunne delta.

Kursavgift (betales på kurskvelden):

  • Aktive deltakere: kr 250 pr kveld
  • Aktive deltakere med individuelt arbeid: kr 400 pr kveld

Påmelding skjer til info (at) canens (dot) no eller til 918 15 516. Betaling av kursavgiften skjer på kurskvelden.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt på info (at) canens (dot) no eller 918 15 516.

Gi følelsene dine en stemme og slipp deg selv og stemmen fri!